Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@18:29:32 GMT

صدور احکام رتبه بندی فرهنگیان نیازمند مصوبه دولت است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۳۵۴۸

به گزارش مهر، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در اولین نشست خبری خود بعد از شیوع کرونا با خبرنگاران، گفت: شرایط کرونا مجموعه بخش‌های اقتصادی فرهنگی آموزشی را متأثر کرد و با تعطیلی طولانی واحدهای آموزشی رو به رو بودیم و تلاش‌های متنوعی را به کار گرفتیم و مجموعه تدابیری که امکان پذیر بود به کار گرفته شد تا آموزش تعطیل نشود و تا پایان اردیبهشت مجموعه محتوای درسی ما از تلویزیون پخش می‌شود و بیش از ۲۷ میلیون بار محتوای دروس دانلود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تلویزیون تعامل یکسویه است و برای انجام تکالیف و کنترل تکالیف ما سامانه شاد را راه اندازی کردیم و ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز به آن پیوستند.

وی ادامه داد: به انتهای سال تحصیلی نزدیک می‌شدیم و با توجه به اینکه ممکن بود کسانی به این آموزش‌ها دسترسی نداشتند ما توزیع بسته‌های یادگیری را داشتیم و در مناطق روستایی حتی زودتر آموزش‌های حضوری برگزار شد و در نهایت از دیروز مدارس سراسر کشور بازگشایی شد تا دانش آموزانی که نیاز به راهنمایی دارند در مدرسه حضور یابند.

به گفته وی بین ۹۵ تا صد در صد معلمان و دانش آموزان بین ۱۰ تا ۱۵ درصد روز گذشته در مدرسه حضور داشتند و مدارس ضدعفونی شد و گزارشی که دیروز گرفتیم امید بخش است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره معلمان حق التدریس مدارس غیردولتی گفت: معلمان در مدارس غیردولتی تحت حمایت ما هستند و اگر تأخیری در پرداخت حقوق آنها باشد رسیدگی می‌شود. ما در ازای خدماتی که موسسین مدارس غیردولتی قرار است ارائه دهند خدماتی را در نظر گرفتیم و اگر حقوق پرسنل را پرداخت کنند از وام کم بهره می‌توانند بهره ببرند.

وی ادامه داد: کمتر از ۱۵ درصد مدارس ما غیردولتی است و قطعاً به خاطر این مدارس نبود که مدارس بازگشایی شدند.

وزیر آموزش و پرورش درباره زیرساخت‌های آموزش مجازی در کشور و هشدار پلیس فتا درباره حضور دانش آموزان در فضای مجازی توضیح داد: ما با بحرانی مواجه شدیم که مأموریت آموزش و پرورش در معرض خطر قرار گرفت. روش‌های بدون مناقشه نداریم. ما باید تلاش می‌کردیم برای مخاطرات این مساله. خانواده‌ها باید کمک کنند. شبکه شاد انحصاری برای آموزش و پرورش است.

حاجی میرزایی گفت: روش‌هایی که استفاده کردیم در کشورهای دیگر بهره برده می‌شود. ما این مأموریت را داشتیم به سمت آموزش‌های الکترونیکی برویم. طبیعی است جایگزین آموزش‌های حضوری نمی‌شود. پس از بازگشایی مدارس این ظرفیت‌های مکمل استفاده می‌شود. شبکه شاد گسترده‌تر از شبکه تعاملی سیناست و امکانات بیشتری دارد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری گفت: شرایط جدید مجموعه تعادل‌های موجود را با مشکل مواجه کرد. در بحث هدایت تحصیلی آزمون رغبت سنجی اخذ شده و مطابق سال‌های گذشته پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: درباره ثبت نام دانش آموزان ستاد ثبت نام تشکیل شده و راهنمایی‌ها و توصیه‌های لازم انجام شده است. معاون آموزش ابتدایی مسئول ثبت نام هستند.

به گفته وی هر مدرسه‌ای که دریافتی از اولیای دانش آموزان داشته بخشیش به خاطر خدمات آموزشی است و آن بخش‌هایی که برای فوق برنامه بوده باید برگردانده شود و تمام ادارات ما در سراسر کشور موظف هستند به ابهامات پاسخ دهند و همچنین هزینه در خصوص سرویس مدارس باید پولش برگردانده شود.

وی افزود: رایگان شدن اینترنت شبکه شاد محقق شده است، وزارت ارتباطات در کنار ما بود و کمک کرده و همراه ما خواهد بود.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی درباره طرح شکایت از سوی برخی رسانه‌ها گفت: سیاست ما همچنان حمایت از رسانه‌ها و پرهیز از شکایت از رسانه‌هاست اما در مواردی که اقدامی صورت گرفته به این دلیل است که به جای انتقاد، کار استهزا و خارج از چارچوب رسانه‌ای انجام شده و ممکن است حتی از سوی نهادهایی بیرون از آموزش و پرورش پیگیری و برخورد شده باشد.

وی درباره حمایت از معلمان زندانی گفت: مکاتباتی صورت گرفته و پیگیر حمایت از همکاران فرهنگی هستیم. قراردادی نیز با مرکز وکلا برای فراهم شدن امکان مشاوره‌های حقوقی منعقد شده است. شخصاً هم مکاتباتی با رئیس قوه قضاییه در این خصوص انجام داده ام.

وزیر آموزش و پرورش درباره مشکلات شبکه شاد و بازگشایی اختیاری مدارس گفت: هرتصمیمی در ستاد کرونا اتخاذ می‌شود، متناسب با وضعیتی است که وزارت بهداشت اعلام می کند. جریان آموزش باید استمرار یابد. هیچ کدام از روش‌ها نمی تواند اطمینان کامل بدهد که پوشش آموزشی ۱۰۰ درصدی محقق شده است. شواهد نشان می‌دهد که استراتژی آموزش تلویزیونی، درست بوده است. منکر اشکالات شبکه شاد هم نیستیم و رفع اشکالات در حال انجام است، روزانه دو مرتبه جلسه در ستاد این باره تشکیل می شود.. بیش از سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیام در این شبکه مبادله شده است.

وی افزود: ظرفیت شبکه شاد برای معلمان و دانش آموزان بالاست و شبکه شاد به شبکه موثری تبدیل شده است. باید ضرورت پیوستن به این زیست بوم جدید را در این شرایط بپذیریم. ما هیچ روش دیگری در هیچ کشور دنیا جز همین روش الکترونیکی سراغ نداریم و بسیاری کشورهای دنیا همینگونه خدمات آموزشی ارائه دادند. تفاوت بارز ما این است که از شبکه بومی استفاده کردیم.

حاجی میرزایی سناریوهای آموزش و پرورش برای وضعیت مدارس در مهرماه سال آینده گفت: تجربیات اخیر را مدون و اشکالات را احصاء می کنیم تا در صورت وقوع تعطیلات احتمالی سریعاً عمل کنیم. درخواستم این است که درباره تعطیلی مدارس منحصراً به مصوبات ستاد ملی کرونا توجه کنید و به شایعات توجه نکنید. در فاصله بین ۲۷ اردیبهشت تا ۲۷ خرداد مدارس آماده خدمات رسانی به دانش آموزان برای رفع اشکال درسی هستیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه برخی خانواده ها قصد دارند سال آینده معلم خصوصی بگیرند و فرزندشان را به مدرسه نفرستند گفت: خانواده ها مطمئن باشند که سلامت دانش آموزان برای ما اصل مهم است و به تمام پروتکل‌ها و نکات بهداشتی وزارت بهداشت پایبند هستیم.

حاجی میرزایی در ادامه با بیان اینکه تاکید ویژه داشتیم معلمان در این دوره بازگشایی مدارس حتماً اطمینان پیدا کنند که مهارت پایه خواندن و نوشتن و حساب کردن در دوره ابتدایی کسب شده است گفت: آماری که دیروز گرفتیم نشان می‌داد روز گذشته تعداد دانش آموزان ابتدایی که به مدرسه رفته بودند بیشتر از دانش آموزان متوسطه بود.

وی درباره اوقات فراغت نیز گفت: ظرفیت‌هایی روی شبکه شاد به همین منظور ایجاد شده است و بعد از امتحانات فعال می‌شود.

حاجی میرزایی درباره ترمیم رتبه‌بندی معلمان گفت: برای اجرای یک فوق العاده شغل برای معلمان رایزنی‌هایی صورت گرفته و امید است ظرف یکی دو هفته آینده نتایج را اعلام کنیم. این امر نیازمند مصوبه هیئت وزیران است.

وی درباره زمان صدور احکام فرهنگیان گفت: این امر نیازمند مصوبه دولت است و به محض دریافت مصوبه این کار انجام می‌شود. قبلاً در سازمان برنامه این برداشت وجود داشت که این کار بدون مصوبه دولت قابل انجام است، اما باید مصوبه هیئت وزیران دریافت شود.

تاکید بر برگزاری حضوری امتحانات پایه نهمی‌ها و دوازدهمی‌ها

وزیر آموزش و پرورش درباره امتحانات حضوری کلاس نهمی‌ها گفت: سیاست ما این است که آزمون‌های سرنوشت ساز باید حضوری برگزار شود که پایه نهم و دوازدهم از این جمله است. ترجیح ما این است که آزمون را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر بازگشایی مدارس برای سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریور گفت: این خبر، خبر دقیقی نبود و منبع رسمی آن را اعلام نکرده و شایعه بوده است. هنوز در این باره تصمیم گیری نکردیم و متناسب با شرایط تصمیم می‌گیریم. فعلاً تغییری در زمان بازگشایی مدارس در سال جدید نداریم.

حاجی میرزایی در خصوص واریز نوبت دوم و سوم سرانه بهداشتی مدارس نیز بیان کرد: در یک مرحله سرانه تخصیص یافت و در نوبت اول، کنترل بهداشتی و ضدعفونی مدارس صورت گرفت. اگر لازم باشد تخصیص دیگری هم دریافت می‌شود و در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره اختیاری کردن حضور دانش آموزان در مدرسه در این یک ماه اخیر و اینکه به دلیل عدم اطمینان از رعایت پروتکل ها بوده یا خیر گفت: طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت، باید از تراکم زیاد جمعیت دانش آموزی جلوگیری می کردیم. در این صورت امکان کنترل و رعایت موازین بهداشتی وجود داشت. البته از سوی دیگر دلیل عدم اجباری شدن این بود که معلمان می گفتند آموزش های کامل در فضای مجازی داده شده و نیازی به آموزش حضوری نیست.

وی در ادامه با اشاره به اینکه متوسط دریافتی معلمان با سایر کارکنان یکسان است افزود: تفاوت این است که در دستگاه‌های دیگر دریافتی های غیرمستمر بیشتر است. بنابراین این گزاره که حقوق معلمان نیمی از حقوق یک کارمند است درست نیست.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش کردیم مطالبات معوق فرهنگیان از سال‌های گذشته را علیرغم مضایق مالی دولت در سال ۹۸ تسویه کنیم تاکید کرد تمام تلاش ما بهبود شرایط کاری معلمان است.

به گفته حاجی میرزایی تاخیری در پرداخت حقوق معلمان حق التدریس نیز ایجاد نشده است.

وی درباره بهای خریداری اپلیکیشن شاد گفت: ما قرارداد پولی منعقد نکردیم و پولی تبادل نشده است. قرارداد صلح نوشتیم و اپلیکیشن شاد، هبه بوده است.

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه چرا از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان موجود برای آموزش استفاده نشد؟ پاسخ داد: آموزش امری حاکمیتی است و باید در بستر بومی محقق شود. هزینه اینترنت شبکه شاد هم رایگان شده است. ارزیابی ما این است که دستاوردهای شبکه شاد قابل ارائه است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره دوگانگی ایجاد شده در پی بازگشایی مدارس مبنی بر نرفتن به مدرسه برای پیشگیری از ابتلا و نرفتن به مدرسه و جاماندن از آموزش گفت: در طول چند هفته گذشته متناسب با مهار ویروس کرونا، تصمیماتی که ستاد ملی مقابله با کرونا در دستور کار بوده لحاظ شده و تقریباً هر هفته تصمیم ها بازنگری می‌شود. تا الان اشاعه بیماری نداشتیم و از نظر سلامت اطمینان داریم. تصمیمات الان بر اساس نظر وزارت بهداشت است و مشکلی ایجاد نمی‌کند. باید بدانیم که زندگی با این روند ادامه داشته و وزارت بهداشت کنترل این روند را در دست دارد و بر اساس تصمیمات آن جلو خواهیم رفت.

وی ادامه داد: پروتکل‌ها نشان می‌دهد تاثیر منفی روی اشاعه بیماری نداشته و قطعاً اگر خطری در معرض دانش آموزان یا گروه دیگر باشد مورد توجه قرار خواهد گرفت اما قطعاً مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: درباره حذفیات پایه دوازدهم به جهت اصل برابری در آزمون‌ها اعلام کردیم که از ۸۰ درصد محتوای آموزشی سوالات طرح می‌شود و آن ۲۰ درصد باقی مانده از محتوایی است که در بسترهای مجازی و تلویزیون آموزش داده شده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش درباره وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی بازگشایی مدارس وزارت بهداشت دانش آموزان پروتکل ها آموزش ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۳۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

وی افزود: تبعه‌ای که کد یکتا دارد و بطور قانونی زندگی می‌کند؛ آموزش و پرورش ملزم به ثبت نام در مدارس است.

او تعداد فرهنگیان استان را ٤٣ هزار نفر اعلام کرد که در ٦ هزار و ٢٠ مدرسه مشغول به تدریس هستند و تعداد کلاس مدارس استان را ٢٩ هزار و ٢٧٤ مورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی مدارس به هر علت هستم گفت: در دو سال اخیر هیچ مدرسه‌ای تعطیلی نشده است؛ در تلاش برای بهبود خوابگاه‌های مدارس عشایری و روستایی هستیم.

رضایی افزود: در دو سال اخیر عملیات ساخت بیش از ٥٠٠ مدرسه را تمام کردیم؛ در استان کرمان ٢٥٠ مدرسه با وجود یک تا ٥ دانش آموز در راستای تحقق عدالت آموزشی مشغول فعالیت هستند.

او شعار هفته معلم امسال را "همه ما مدیون توایم معلم " اعلام گفت: عطا احمدی یک معلم بازنشسته است که ٢٦٠ مدرسه را در کرمان ساخته است.

وی خبر داد: ١٢ معلم نمونه در استان کرمان انتخاب شده اند و فروغ نادری به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پاسخ به سوالی گفت: تدریس معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه نوبت دوم ممنوع است و با متخلفین برخورد می‌شود.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان نقطه ثقل آموزش و پرورش است.

وی خبر بازسازی اردوماه‌های جوادیه و باهنر با بیش از ٦٠ میلیارد تومان با همکاری شرکت‌های مس و گل گهر را نیز اعلام کرد و گفت:خوابگاه ٤٠٠ نفره در اردوگاه باهنر ساخته خواهد شد.

رضایی کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و رتبه دوم در کل شاخص‌ها، انتخاب به عنوان موفق‌ترین مدیر کل، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور سال قبل، کسب رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی در کنکور، کسب ١٣ مدال در جشنواره خوارزمی، رتبه اول اعزام راهیان نور، رتبه اول سلامت، افتخار آفرینی در کسب رتبه مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری، راه اندازی ٩٠ پایگاه مطالعاتی، جذب ١٥٠٠ دانش آموز بازمانده از تحصیل، تطبیق مدارک ٢٥٠٠ مهدکودک در استان، راه اندازی ٣٥ مرکز سنجش دانش آموزان پایه اول، تجهیز مدارس استان به سیستم پایش تصویری با ٧ میلیارد تومان را از جمله افتخارات و اقدامت آموزش و پرورش برشمرد.

وی اظهار داشت: ٢٥٤ حوزه امتحان نهایی در استان به منظور برگزاری امتحانات نهایی انتخاب شده اند که به راکت الکترونیک و دوربین مجهز شده اند.

او همچنین از تداوم طرح تجاری سازی مدارس استان خبر داد.

وی گفت: مرکز آمار ایران تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در استان را ٧ هزار و ٥٠٠ نفر اعلام کرده که ما این عدد را به این صورت قبول نداریم.

رضایی در پایان اظهار داشت: ساخت اردوگاه شهید سلیمانی از محل اعتبارات وزارت نفت در شهر کرمان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان